MENU Natuzzi
x
Laden
Eettafels

Convivio

Het geraffineerde design van de tafel Convivio wordt gekenmerkt door de eigentijdse look van de opvallende poten. Dit is een originele, strakke tafel die uiterst praktisch en veelzijdig is - een perfecte mix van schoonheid en functionaliteit.

DETAILS

Omdat ze uitschuifbaar is, past de tafel in kleine ruimten en is ze perfect voor verschillende gelegenheden en toepassingen. Via een geanodiseerd aluminium telescopisch mechanisme kan de tafel met twee verlengbladen van 50cm worden verlengd.

DETAILS

MATERIALEN EN VERSIES

Antracietkleurig gelakt metalen frame en bovenblad van zeer helder of gerookt getemperd glas met gepolijste schuin geslepen randen.
De tafel Convivio is verkrijgbaar in een rechthoekige, uitschuifbare versie.

MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Claudio Bellini ontwerper

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP