MENU Natuzzi
x
Laden
collectie

Fauteuils

Een fauteuil van Natuzzi Italia vormt een ware oase voor uw rust en ontspanning.
Ontworpen om tot hun recht te komen in elke ruimte, zijn onze fauteuils het perfecte voorbeeld van de beste Italiaanse ambachtelijke productiemethodes.

 

Altea is een klassieke bergère met perfecte afmetingen om maximaal comfort te garanderen.

Amadeus is een klassieke fauteuil, met een enigszins open onderkant, een gebogen vorm en een zachte, knusse look.

Anteprima, ontworpen door de Italiaanse architect en ontwerper Claudio Bellini, wordt gekenmerkt door een compact, comfortabel en verfijnd design, mede dankzij de bekleding en de metalen poten, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

X

De fauteuil Aura, ontworpen door de architect Claudio Bellini, is een mix van vakmanschap en moderniteit.

De fauteuil Butterfly, een remake van de klassieke leesstoel, is ruim, knus en comfortabel.

Het comfort van de vulling en de lichtheid van metaal komen samen in een ontwerp met een stedelijke look.

De klassieke en eigentijdse fauteuil Cocò wordt gekenmerkt door een elegant design met een taps toelopende armleuning die aan de bovenkant iets naar buiten loopt.

Het ultra-compacte formaat en het elegante design maken van Dodi de ideale fauteuil voor elke ruimte en stijl van inrichting.

De fauteuil Dolly, een ontwerp van de architect Claudio Bellini, biedt met zijn frisse en omhullende design comfort en stijl.

X

Het frisse, knusse ontwerp van de fauteuil Genny is perfect voor het inrichten van elke ruimte in uw huis.

Zachtheid, technologie en design zijn de belangrijkste eigenschappen van de relaxfauteuil Ilia, een creatie van de ontwerper Mauro Lipparini.

Liu

Liu is een draaifauteuil met een aangenaam, omhullend ontwerp met rondingen.

Liz

Opvallende kenmerken van de fauteuil Liz zijn de golvende en halfronde vorm van de armleuning en het bijzondere ontwerp van de metalen voet, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.  Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp past Liz in elk interieur.

De ronde vormen zijn een opvallende kenmerk van de fauteuil Logos, ontworpen door de architecten Manzoni & Tapinassi.

De fauteuil Marlene beantwoordt aan de moderne levensstijl, met eigentijdse toetsen.

X

Het minimalistische ontwerp van de fauteuil Natalie is een combinatie van rechte lijnen in het midden en gebogen verlengingen van de rugleuning.

De ronde vormen en de metalen draaivoet zijn ongetwijfeld de meest in het oog springende kenmerken van Note, een uitzonderlijke fauteuil met een modern en precies design van de architecten Manzoni & Tapinassi

De fauteuil Platea brengt een nieuwe, comfortabele versie van de jaren ‘60-stijl.

Met zijn tijdloze aantrekkingskracht past deze gecapitonneerde kuipstoel in een klassiek interieur, maar ook in een eigentijdse woonomgeving, waarin moderne en klassieke elementen worden gecombineerd.

Met zijn rechtlijnige ontwerp en verfijnde details heeft Regia een eenvoudige, maar geraffineerde look met een vak aan de zijkant voor tijdschriften en metalen poten die het minimalistische en functionele karakter van de fauteuil accentueren.

Sound is een fauteuil van de nieuwste generatie. Hij is ontworpen voor een exclusieve ontspannende ervaring en omhult het lichaam en de geest met harmonie en zachtheid.

Het eenvoudige, tijdloze ontwerp van de fauteuil Viaggio wordt gekenmerkt door een houten frame dat perfect samengaat met de minimalistische metalen armleuningen, die de zachte vulling van ganzendons omhullen.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store