MENU Natuzzi
x
Laden
Eettafels

Omega

De tafel Omega, een ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, past perfect in elke woonkamer door schoonheid en een uitstekende functionaliteit met elkaar te verenigen. Karakteristieke kenmerken van het ontwerp zijn de ruime afmetingen en de eenvoud.

DETAILS

De uitschuifbare versie van de tafel Omega is voorzien van een geanodiseerd aluminium zijwaarts openend mechanisme waarmee de tafel 60 cm kan worden verlengd.

DETAILS

MATERIALEN

Het bovenblad wordt elegant ondersteund door een metalen frame, gelakt in koffiekleur met een gestructureerd effect. Het bovenblad is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

MATERIALEN
MATERIALEN

De getoonde uitvoeringen en kleuren zijn louter indicatief. Bezoek onze winkels voor meer informatie over de brede waaier aan mogelijke afwerkingen.

VERSIES

Omega is verkrijgbaar als een vaste of uitschuifbare rechthoekige tafel of als een werktafel.

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP