MENU Natuzzi
x
Laden
Salontafels Salontafels Salontafels
collectie

Salontafels

Met een uiterst functionele stijlinterpretatie vullen de bijzettafels en salontafels in alle vormen en maten
het assortiment woonkamermeubilair van Natuzzi Italia aan.

 

Cabaret is een serie erg veelzijdige salontafels. Het brede assortiment vormen, afmetingen en materialen voldoet perfect aan uw smaak en past in elke omgeving. 

Cabaret X is een erg veelzijdige salontafel die niet onopgemerkt zal blijven in huis of in professionele omgevingen dankzij haar geraffineerde minimalistische ontwerp.

Chocolat is een moderne salontafel met een speciale geometrische vorm. 

Doris is een kleine, ellipsvormige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Galileo is een salontafel die elk interieur verfraait met een combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Ginger is een kleine achthoekige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Grace heeft een geraffineerde gebogen vorm en een glazen bovenblad met een schuin geslepen rand. 

De salontafel Herman, ontworpen door de ontwerpers van Studio Memo, speelt met vormen en afmetingen, maar is bovenal de belichaming van geavanceerd ontwerp en ongeëvenaard comfort.

Ido

Kubusvormige, horizontaal en verticaal geplaatste elementen creëren een systeem met verschillende verhalen, zowel wat esthetiek als functie betreft. 

De salontafel Kubika, een ontwerp van Pierangelo Sciuto, bestaat uit verschillende elementen die kundig en met een uitgesproken esthetische smaak zijn gecombineerd. 

De salontafels Labirinto vallen op in de collectie van Natuzzi Italia door hun kleuren en geometrische vormen. 

Long Beach is een elegant, veelzijdig tafeltje, de ideale aanvulling voor uw zitbank. 

De transparantie maakt de collectie salontafels Mercurio elegant en makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Meridio is een serie veelzijdige salontafels die kunnen worden gecombineerd om unieke vormen en volumes te creëren, die sfeer brengen in de woonruimte. 

Shanghai, een ontwerp van architect Claudio Bellini, is een tafel die zeker niet onopgemerkt blijft in uw interieur. 

Svevo is een serie salontafels met een opvallend Scandinavisch ontwerp, dat bekend staat om zijn 'geheel eigen karakter' dankzij het nieuwe stilistische onderzoek bij het creëren van nieuwe lijnen.

De serie salontafels Tempo is uiterst veelzijdig voor wat betreft de verkrijgbare uitvoeringen en materialen, die onderling kunnen worden gecombineerd voor een compleet en stijlvol interieur. 

De elegante en verfijnde salontafel Titano verenigt het verleden en het heden in zich met kostbare en tijdloze materialen, zoals Dark Emperador-marmer voor het tafelblad.

Viavai is een serie salontafels met een frame van innovatief staal en een rond bovenblad dat steunt op drie poten met een karakteristieke vorm. 

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store