MENU Natuzzi
x
Laden
Eettafels

Saturno

Het strakke, verfijnde design van de tafel Saturno wordt gekenmerkt door een bovenblad van krasbestendig, getemperd gezuurd glas dat mooi en praktisch is. Het frame van massief Europees eiken met steunframe van gelakt staal maakt van de tafel een tijdloos element voor elk interieur.

DETAILS

Saturno is een tafel waarin design en Italiaans vakmanschap versmelten. Dit komt tot uiting in de verving van de afwerkingen die met de hand is gesponst.

MATERIALEN

Saturno is een vaste tafel verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het krasbestendige bovenblad is gemaakt van getemperd glas, met gezuurd effect en gezeefdrukte achterkant.

MATERIALEN
MATERIALEN

De getoonde uitvoeringen en kleuren zijn louter indicatief. Bezoek onze winkels voor meer informatie over de brede waaier aan mogelijke afwerkingen.

VERSIES

De tafel Saturno is verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante uitvoeringen.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
customer_req_estimate
customer_select_store