MENU Natuzzi
x
Laden
Zitbanken

Trevi

De zitbank Trevi, een ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, neemt u met zijn royale zitplaatsen en lage rugleuning mee naar een diepere staat van ontspanning. Het onderstel is een originele combinatie van hout en metaal met een sterk visueel contrast. De zachte, afgeronde vormen worden gecombineerd met een modern onderstel, om aan de meest diverse interieurbehoeften te beantwoorden.

DETAILS

Trevi is een iconische zitbank, geïnspireerd door de populairste „Made in Italy“-stijl aller tijden.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank Trevi is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Trevi is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties om aan alle ruimtelijke behoeften te voldoen.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store