Laden
Eettafels

Accademia

De tafel Accademia, een ontwerp van de designers Bernhardt & Vella, heeft een stevig houten frame met superieure details van vakkundig schrijnwerk. De verticale en diagonale elementen creëren een interessant visueel vlechtwerk. Het dunne bovenblad zorgt voor een aangenaam contrast, waardoor de tafel een echt design-model wordt.

DETAILS

MATERIALEN

Het massieve essenhouten frame en fineerhouten bovenblad zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat u de afwerking kunt kiezen die het best bij uw stijl en interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

De getoonde uitvoeringen en kleuren zijn louter indicatief. Bezoek onze winkels voor meer informatie over de brede waaier aan mogelijke afwerkingen.

VERSIES

De tafel Accademia is verkrijgbaar in ronde, vierkante en rechthoekige versies.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Bernhardt & Vella ontwerper

Dit partnerschap begon in Milaan in 2008, en combineert de ervaring en creativiteit van Ellen Bernhardt en Paola Vella. Hun werk gekenmerkt door professioneel eclecticisme gaat van industrieel ontwerp tot interieurinrichting.

Bernhardt & Vella
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store