MENU Natuzzi
x
Laden
Design accessoires Design accessoires Design accessoires
collectie

Accessoires

Vazen, opbergmanden en waardevolle decoratieve objecten geven elke ruimte ingericht
met Natuzzi Italia een unieke en persoonlijke uitstraling.

 

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, dedicated to the Apulian fortress built in the 13th century by Frederick II.

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient Greek culture in Apulia.

Lively colour effects characterize this collection of seductive decorative ceramic vases, which lend an exotic touch to any room.

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient sacred culture in Puglia.

Chain Ring is een donkerblauwe, mondgeblazen vaas met een origineel ontwerp en een aantrekkelijke vorm, die een stijlvol element vormt in ieder huis, vooral in moderne interieurs.

Traditie en vernieuwing komen samen in een collectie door bekwame ambachtslieden met de hand gemaakte vazen.

Dondolo, een eerbetoon aan de creativiteit en de klasse van "Made in Italy", is een opvallende decoratief stuk dat moderne interieurs verfraait.

De vaas Double Ring heeft een origineel ontwerp en een aantrekkelijke vorm, en is een kunstige combinatie van de lichtheid en vloeiendheid van glas met de absolute rigiditeit van metaal.

De traditionele Pumi, een Apulische geluksbrenger, sluipen de Natuzzi Italia-collectie binnen, en benadrukken de sterke band van het bedrijf met zijn land van herkomst.

Extreme is een vaas met een origineel ontwerp en een aantrekkelijke vorm.

De vazen van de collectie Float staan symbool voor vakmanschap en uniciteit.

Traditie en vernieuwing komen samen in een collectie door bekwame ambachtslieden met de hand gemaakte vazen.

Philyra werd exclusief voor Natuzzi door de beeldhouwer Benevelli gemaakt in polypropyleen door middel van rotatiegieten.

De collectie sculpturen van gekleurd glas Pool is vervaardigd uit glaspasta die met de hand wordt getrokken door meesters in het vak.

De vaas Pumpkin is een combinatie van een origineel ontwerp en een aantrekkelijke vorm; de lichtheid en vloeiendheid van glas en de absolute rigiditeit van metaal.

Su

Su is een collectie cilindervormige vazen van zwarte glaspasta versierd met handmatige zeefdruk.

Vasum maakt deel uit van de exclusieve kunstcollectie die beeldhouwer Benevelli speciaal voor Natuzzi ontwierp.

Intense rook- en aardekleuren spelen met licht en schaduw op oppervlakken die uiteenlopen van glad tot ruw, van lineair tot bijzonder.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store