ARCH
Wandsystemen en boekenkasten

ARCH

Boekenkast Arch wordt gekenmerkt door een onmiskenbare stijl die architectonische elementen uit de streek Apulië herinterpreteren in een moderne en eigentijdse taal en met een originele smaak. Een stijlicoon, gekenmerkt door de bogen die bij elkaar komen in een hele lijn van spiegels en een spel van doorschijnendheid, wat alles bij elkaar zorgt voor een sterke visuele impact.

DETAILS

Verfijnde details die elegantie en stijl uitstralen maken van Arch de ster van het interieur, ook dankzij de mix van materialen en afwerkingen die een krachtige decoratieve uitstraling hebben.

DETAILS

MATERIALEN

Transparant getemperd decoratief rookglas aan de voorkant en zijkanten van deze losstaande boekenkast. Constructie van gepolijst en gepoedercoat staal, met een afwerking van glanzend zwart chroom. De boekenkast is uitgerust met verstelbare poten.

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Marcel Wanders studio ontwerper

Marcel Wanders is een toonaangevend product- en interieur design studio gelegen in de creatieve hoofdstad Amsterdam, met meer dan 1.900+ iconische product -en interieur designs over de hele wereld. Dit onder leiding van Marcel Wanders' creatief leiderschap en creatieve regie, en met de steun van Gabriele Chiave als Creatief Directeur sinds 2014.  Marcel Wanders heeft 52 design- en communicatiedeskundigen in dienst.

Marcel Wanders studio
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store