Laden
Salontafels

ARMONICA

Drie elementen combineren verschillende designs en materialen: hout, glas en gelakte delen komen samen in een meubelstuk met unieke samenstellingsmogelijkheden.

DETAILS

Set bijzettafels in drie verschillende maten en met drie verschillende functies. samen vormen ze één grote tafel, maar afzonderlijk kunnen ze worden gebruikt om voorwerpen uit te stallen of als open of gesloten opbergeenheden. een design-object dat ontworpen is met bruikbaarheid in gedachten.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Blad van MDF met afgerond verbindingsstuk, volledig gelakt met een glanzende afwerking, verschillende kleuren beschikbaar. Bijzettafel uitgerust met volledig verborgen draaiwielen. Kubus gemaakt van zeer helder, doorzichtig gehard glas, voorzien van aluminium pootjes. Opbergkubus met geïntegreerde lade, uitgerust met een mechanisme voor volledige uittrekking, stabilisatiestang en druk-trek openingsmechanisme, ook uitgerust met volledig verborgen zwenkwieltjes.
De lade omvat een extra opbergvak met een vaste en draaiende pin.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Mauro Lipparini ontwerper

Lipparini is een eclectisch architect en ontwerper die zijn creativiteit op alle gebieden tot uitdrukking brengt: complexe industriële projecten, interieurarchitectuur, installaties, studie van projecten.  Hij is een van de leidende figuren van het "Italiaanse minimalisme", dat veel succes kent, en zijn talent wordt wereldwijd erkend. Lipparini studeerde in 1980 af in Firenze en heeft Italië gekozen als de ideale plek voor zijn research en werk.

Mauro Lipparini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store