Nachttafeltjes

CALA

De Cala slaapkamercollectie bestaat uit een commode en nachtkastjes waarop u alleen maar verliefd kunt worden. De meubels doen denken aan het strand van de kleine baai van Polignano, waar het gevoel omhelsd te worden door de rotsen, de zee en de kleine huizen continu aanwezig is. Het heldergroene mediterrane struikgewas vult de lucht met zijn geur en wordt een plaats van absolute ontspanning.

DETAILS

De originele vormgeving van de zijkanten vloeit in een evenwichtig samenspel over in het rechtlijnige ontwerp.

DETAILS

MATERIALEN

De nachtkastjes hebben een blad van MDF, met randen van massief gefineerd eiken- of notenhout. De zijkant zijn gemaakt van gebogen triplex berkenhout en volledig bekleed met leer in verschillende kleuren en in bepaalde combinaties. Bekleed met cuoietto (100% chroom gelooid rundleder met rechte nerf).

MATERIALEN

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Claudio Bellini ontwerper

Bellini startte zijn bedrijf op in 1996. Vanaf zijn prille jeugd werd zijn interesse voor ontwerpen opgewekt door de invloed van zijn vader Mario Bellini.

Claudio Bellini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store