MENU Natuzzi
x
Laden
collectie

Fauteuils

Een fauteuil van Natuzzi Italia vormt een ware oase voor uw rust en ontspanning.
Ontworpen om tot hun recht te komen in elke ruimte, zijn onze fauteuils het perfecte voorbeeld van de beste Italiaanse ambachtelijke productiemethodes.

 

CLEMMIE

Clemmie is een herinterpretatie van de klassieke Bergère met een Angelsaksisch tintje, wat de fauteuil een eigentijdse, strakke en toch uitnodigende look geeft.

ITRIA

Het pure, overvloedige landschap van de prachtige Valle d’Itria in Apulië vormt de inspiratie voor het ontwerp van deze fauteuil.

CONCA

Een gezellige plek om zich terug te trekken voor intense momenten van ontspanning.

DOVE

De Dove-bank is licht en dynamisch, en geïnspireerd op een duifachtig silhouet. De rugleuning kan in twee standen worden ingesteld voor gepersonaliseerd comfort.

Dodi

Het ultra-compacte formaat en het elegante design maken van Dodi de ideale fauteuil voor elke ruimte en stijl van inrichting.

Altea

Altea is een klassieke bergère met perfecte afmetingen om maximaal comfort te garanderen.

Amadeus

Amadeus is een klassieke fauteuil, met een enigszins open onderkant, een gebogen vorm en een zachte, knusse look.

Butterfly

De fauteuil Butterfly, een remake van de klassieke leesstoel, is ruim, knus en comfortabel.

Cocò

De klassieke en eigentijdse fauteuil Cocò wordt gekenmerkt door een elegant design met een taps toelopende armleuning die aan de bovenkant iets naar buiten loopt.

Genny

Het frisse, knusse ontwerp van de fauteuil Genny is perfect voor het inrichten van elke ruimte in uw huis.

Liu
Liu

Liu is een draaifauteuil met een aangenaam, omhullend ontwerp met rondingen.

Liz
Liz

Opvallende kenmerken van de fauteuil Liz zijn de golvende en halfronde vorm van de armleuning en het bijzondere ontwerp van de metalen voet, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.  Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp past Liz in elk interieur.

Logos

De ronde vormen zijn een opvallende kenmerk van de fauteuil Logos, ontworpen door de architecten Manzoni & Tapinassi.

Marlene

De fauteuil Marlene beantwoordt aan de moderne levensstijl, met eigentijdse toetsen.

X

Note

De ronde vormen en de metalen draaivoet zijn ongetwijfeld de meest in het oog springende kenmerken van Note, een uitzonderlijke fauteuil met een modern en precies design van de architecten Manzoni & Tapinassi

Platea

De fauteuil Platea brengt een nieuwe, comfortabele versie van de jaren ‘60-stijl.

Queen

Met zijn tijdloze aantrekkingskracht past deze gecapitonneerde kuipstoel in een klassiek interieur, maar ook in een eigentijdse woonomgeving, waarin moderne en klassieke elementen worden gecombineerd.

Sound

Sound is een fauteuil van de nieuwste generatie. Hij is ontworpen voor een exclusieve ontspannende ervaring en omhult het lichaam en de geest met harmonie en zachtheid.

Anteprima

Anteprima, ontworpen door de Italiaanse architect en ontwerper Claudio Bellini, wordt gekenmerkt door een compact, comfortabel en verfijnd design, mede dankzij de bekleding en de metalen poten, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

X

Aura

De fauteuil Aura, ontworpen door de architect Claudio Bellini, is een mix van vakmanschap en moderniteit.

Cammeo

Het comfort van de vulling en de lichtheid van metaal komen samen in een ontwerp met een stedelijke look.

Dolly

De fauteuil Dolly, een ontwerp van de architect Claudio Bellini, biedt met zijn frisse en omhullende design comfort en stijl.

X

Ilia

Zachtheid, technologie en design zijn de belangrijkste eigenschappen van de relaxfauteuil Ilia, een creatie van de ontwerper Mauro Lipparini.

Natalie

Het minimalistische ontwerp van de fauteuil Natalie is een combinatie van rechte lijnen in het midden en gebogen verlengingen van de rugleuning.

Regia

Met zijn rechtlijnige ontwerp en verfijnde details heeft Regia een eenvoudige, maar geraffineerde look met een vak aan de zijkant voor tijdschriften en metalen poten die het minimalistische en functionele karakter van de fauteuil accentueren.

Viaggio

Het eenvoudige, tijdloze ontwerp van de fauteuil Viaggio wordt gekenmerkt door een houten frame dat perfect samengaat met de minimalistische metalen armleuningen, die de zachte vulling van ganzendons omhullen.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store