MENU Natuzzi
x
Laden
Fortuna Fortuna
Dressoirs en buffetkasten

Fortuna

Het dressoir Fortuna heeft een rechte, tijdloze look. Dit erg stijlvolle stuk, een ontwerp van Claudio Bellini, past zowel bij moderne als klassieke meubelen.

DETAILS

De zorg en het vakmanschap bij het vervaardigen van dit dressoir is geïllustreerd in de houten afwerking, verkregen door een met de hand uitgevoerde sponstechniek.

DETAILS

MATERIALEN EN VERSIES

Het bovenblad is kras- en vlekbestendig gezuurd glas, terwijl het frame en de poten zijn gemaakt van massief Europees eikenhout en Italiaans notenhout, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Claudio Bellini ontwerper

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store