Pasquale-Natuzzi-58b576b25a8f11.jpg

Geschiedenis

Bijna 60 jaar geleden begon het allemaal.
Een klein atelier in Puglia groeide uit tot een grote wereldwijde exporterende onderneming.
2000

2000

Er worden nieuwe winkels geopend in New York, Dubai, New Delhi, Beijing, Sao Paulo, Sydney en Londen. Natuzzi gaat belangrijke partnerschappen aan met internationaal befaamde ontwerpers.

Vandaag

Vandaag

Natuzzi staat bekend als een van de meest gerenommeerde namen in de meubelindustrie*. Natuzzi-producten worden verdeeld door winkels in Italië, Europa, de VS, China, Japan, Rusland, Indië, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Brazilië en Mexico.

* Bron: Lagardère - IPSOS

Jaren 90

Jaren 90

Het bedrijf wordt genoteerd op Wall Street. De collectie omvat nu naast meubelstukken ook decoratieve stukken en accessoires: de start van het concept Total Living.

 Jaren 80

Jaren 80

De Natuzzi-stijl ziet het levenslicht: kleurrijke lederen zitbanken, ingenieus ontworpen voor ongeëvenaard comfort. Klanten van Puglia tot in de VS adoreren zijn innovatieve stijl.

Jaren 70

Jaren 70

Het atelier wordt een toonbeeld voor uitmuntendheid Made in Italy. Nieuwe medewerkers en vaklieden maken nu deel uit van het team. Er worden nieuwe collecties ontworpen.

1959

1959

Pasquale Natuzzi opent zijn eerste atelier in Puglia. Dit is waar zijn eerste zitbanken volledig met de hand werden vervaardigd.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store