MENU Natuzzi
x
Laden
Herman Herman Herman Herman Herman
Zitbanken

Herman

De zitbank Herman, ontworpen door de architecten Manzoni & Tapinassi, is een harmonieus, groot en uiterst modulair zitsysteem. De externe metalen steun rond de rugleuning en zitting maakt er een dynamisch geheel van. Herman is meer dan een zitbank: het is een interieursysteem dat bestaat uit verschillende elementen die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt, voor een dynamische en originele woonkamer.

DETAILS

De zitbank Herman is voorzien van erg comfortabele zittingen met lage rugleuningen en bijpassende kussens;
ook de armleuningen zijn strak en zijn verfraaid met stijlvolle stiksels.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank Herman is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Het systeem Herman is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties, met of zonder chaise longue, en bestaat uit een poef, banken en salontafels met een metalen onderstel verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Elke module is aan alle zijden afgewerkt voor extra veelzijdigheid in de ruimte.

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store