Laden
Eettafels

Hex

Het opmerkelijke, esthetisch ongewone ontwerp van de tafel Hex wordt gekenmerkt door een fraai houten frame dat elk interieur uniek maakt. De stevigheid van het hout contrasteert met de elegantie van het glazen bovenblad voor een verrassend resultaat. De esthetiek doet geen afbreuk aan de functionaliteit, maar verbetert die juist: geometrische lijnen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen.

DETAILS

Door haar ongewone achthoekige vorm neemt de tafel Hex in elke woonkamer een centrale plaats in. Het bovenblad is gemaakt van zeer helder getemperd glas met zilverkleurige schuin geslepen randen. Uit deze tafel blijkt dat zorgvuldig oog voor detail en ambachtelijk vakmanschap van de beste traditionele schrijnwerkers.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

Hex is een vaste tafel met een massief houten frame, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store