MENU Natuzzi
x
Laden
Jeremy Jeremy Jeremy
Zitbanken

Jeremy

Een spel van in elkaar passende armleuningen en basis, rechte lijnen en een buitengewoon comfort door de combinatie van polyurethaan, Memory Foam en dons voor de vulling. Samen met een erg minimalistisch ontwerp is dit de essentie van de zitbank Jeremy van Natuzzi Italia. Jeremy is een volumetrische interpretatie van sereniteit en ingetogenheid en heeft alle eigenschappen om duurzaam te zijn.

DETAILS

Een opvallend detail is het architecturale motief van de armleuning, ontworpen als een voortzetting van de rugleuning, die in het onderstel past. De regelmatigheid van de poten geeft aan deze zitbank een nauwgezette look. Jeremy is een ideale oplossing voor hedendaagse interieurs, maar kan ook een klassieke inrichting bijzonder maken.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank Jeremy is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN

VERSIES

Jeremy is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties en als een aparte fauteuil.

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store