Kubika 96
Wandsystemen en boekenkasten

Kubika

Het modulaire wandmeubel Kubika, de vrucht van het creatieve genie van de architect Pierangelo Sciuto, wordt gekenmerkt door dikke, horizontale lijnen die de ruimte een gevoel van harmonie geven.
De elementen waaruit het bestaat bewegen onafhankelijk van elkaar op rails, als in een pentagram.

DETAILS

Elk afzonderlijk element van het Kubika-systeem combineert perfect met de andere elementen. Ze vullen de ruimte zonder de esthetiek te vergeten.  Kubika bestaat uit modulaire elementen, open vakken en kasten waarmee u dit meubel aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen.

DETAILS

MATERIALEN

Kubika is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en lakken die vrij kunnen worden gecombineerd om het meubel aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De glanzende en matte lakken worden verkregen via een lakproces op basis van water zonder gebruik van oplosmiddelen, en alle onderdelen zijn getest op krasbestendigheid, slijtvastheid en lichtechtheid.

MATERIALEN

De getoonde uitvoeringen en kleuren zijn louter indicatief.
Bezoek onze winkels voor meer informatie over de brede waaier aan mogelijke afwerkingen.

VERSIES

Met een ruim assortiment verschillende elementen is dit systeem de ideale oplossing voor elke ruimte en elke behoefte.
De open vakken en de laden zijn verkrijgbaar met verschillende dieptes. De laden en vakken kunnen verschillende openingssystemen hebben: deuren met push-pull mechanisme, zacht dempende laden en neerklappende deuren.
Ook verkrijgbaar met een regelbaar tv-paneel.

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Pierangelo Sciuto ontwerper

Sciuto is een bekend ontwerper, internationaal vermaard om zijn idee van multisensoriële architectuur. Zorgvuldig onderzoek en studie van de belangrijkste sociale trends en woontrends zijn de kenmerkende eigenschappen van zijn werk en creaties.

Pierangelo Sciuto
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store