Passione-per-la-pelle-58b709a35cd9f2.jpg Passione-per-la-pelle-58b709a35d0263.jpg Passione-per-la-pelle-58b709a35d2a14.jpg

Leder en materialen

De gebruikte materialen zoals leder, stoffen, marmersoorten en hout zijn het resultaatvan onze onderzoeken, creativiteit en passie. U hebt de keuze uit ons ruime assortiment bekledingen en afwerkingen om elke zitbank, bed of meubelstuk aan te passen volgens uw smaak en behoeften.

Leder

Leder is onze passie en we weten hoe het te bewerken door onze expertise steunend op meer dan 60 jaar aan ervaring.
De bekoorlijkheid en uniekheid van leder is de succesformule voor onze bekledingen.

 

LEDER

Leder is een levend materiaal: het ademt en vertoont natuurlijke markeringen - een teken van ware authenticiteit.

BEHANDELING

We weten hoe leder te bewerken: onze vakbekwame leerlooiers selecteren de fijnste huiden en waarderen hun schoonheid op door middel van een uniek looiproces.

Veiligheid

De door ons gebruikte ledersoorten zijn veilig en niet giftig, daar elke stap van het looiproces wordt uitgevoerd in overeenstemming met de Europese milieuwetgeving.

PROTECTA

Protecta Leder: bekledingen ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar waterbestendige en duurzame zitbanken, geschikt voor kinderen en huisdieren.

NATURAL

Natuurlijke ledersoorten: Superieure bekledingen voor degenen die veel waarde hechten aan de esthetiek van hun zitbank.

STOFFEN

De stofferingen van onze bekledingen zijn makkelijk te onderscheiden door een enkele aanraking.
Of u nu opteert voor natuurlijk of innovatief, ze beschikken allemaal over die onmiskenbare tastbare afwerking.

De collecties van Natuzzi omvatten een uitgebreide keuze bekledingen om bij elke levensstijl en in elk interieur te passen De kwaliteit van natuurlijke materialen gecombineerd met de hoogwaardige prestaties van innovatief textiel, zorgen ervoor dat elke klant een zitbank of tapijt kan uitkiezen die perfect in hun huis passen.
Onze tapijten en textiel bestaan uit fijne natuurlijke materialen zoals linnen, wol, zijde en katoen. Viscose, fluweel en technische microvezels verlenen de stoffen een superieure weerstand tegen wassen en slijtage.

HOUT, MARMER EN METALEN

Materialen zijn altijd een belangrijke inspiratiebron voor onze collecties, daar we enkel werken met globaal ongeëvenaarde materialen. In het Natuzzi Style Center worden eindeloze combinaties van vormen en kleuren vakkundig ontworpen in: ruw hout afgewerkt met hoogglans lak, fijn marmer afgezet met details in gehard staal, warme natuurlijke houtsoorten en ook glanzende of gesatineerde metaalsoorten.

VULLINGEN

De Comfortdivisie en de afdeling onderzoek en ontwikkeling bepaalt de materiaalcombinatie die het meest geschikt is voor de opvulling van elk model.

 

Ecoflex polyurethaan

Polyurethaan is een soort rubber met een aantal belangrijke eigenschappen: niet-allergeen, antibacterieel, flexibel en sterk. Ons polyurethaan wordt vervaardigd zonder freon of andere potentieel toxische stoffen.

Memory Foam

Een polyurethaansoort waarvan de vorm aanpast volgens het gewicht dat gedragen wordt Deze eigenschap maakt dat memory foam zich kan aanpassen aan het lichaam wat zorgt voor uitzonderlijk comfort.

Climalight

Climalight: de vulling van de toekomst
Dit innovatieve materiaal bestaat uit een speciale mix van polyester microvezels en is anatomisch, ademend en volledig hypoallergeen.

Dons

De dons gebruikt voor onze vullingen is Class 1 (UNI EN 12934/01): hypoallergeen en brandvertragend, ondergaat een strikt reinigings- en sterilisatieproces voor maximale hygiëne.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store