MENU Natuzzi
x
Laden
Marlene Marlene
Fauteuils

Marlene

De fauteuil Marlene beantwoordt aan de moderne levensstijl, met eigentijdse toetsen. Het klassieke, vertrouwde ontwerp van de fauteuil Marlene is van de hand van de architecte en ontwerpster Paola Navone en is geïnspireerd op de 19de-eeuwse "bergère". Hij is zeer comfortabel dankzij de diepe zitting en de uitnodigende dunne en smalle rugleuning die een lichte indruk geeft.

DETAILS

De leren versie van de fauteuil Marlene is voorzien van decoratieve stiksels op de rugleuning, terwijl de stoffen uitvoering verkrijgbaar is met een verwijderbare hoes.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De fauteuil Marlene is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Paola Navone ontwerper

Miután megszerezte diplomáját a torinói Műszaki Egyetemen, 1973-ban, karrierjének kezdetén az akkori idők vezető dizájnereivel kezdett el dolgozni. 1983-ban megnyerte a Osaka International Design Award díjat, és onnantól kezdve karrierje fejlődése felgyorsult. Kreativitására mindenféle kultúra inspirálóan hat, különösen a keleti kultúrák. Kifejezetten eredeti dizájnokat tervez, melyeket ügyes nemzetközi megoldások gazdagítanak. Paola Navone  profi építész, művészeti igazgató, dizájner és tanár, akinek élettel teli eklekticizmusa minden egyes alkotásában visszaköszön.

Paola Navone
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store