MENU Natuzzi
x
Laden
Natalie
Fauteuils

Natalie

Het minimalistische ontwerp van de fauteuil Natalie is een combinatie van rechte lijnen in het midden en gebogen verlengingen van de rugleuning. De royale zitting staat, samen met de vulling van Memory Foam, garant voor heerlijk comfort.

DETAILS

De voorste poten zijn iets lager dan de achterste en zijn voorzien van zwenkwieltjes. Dat onderscheidt Natalie van het klassieke model. Het esthetische resultaat van een sterke visuele impact kan nog verder worden benadrukt met een bies in een contrasterende kleur.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De fauteuil Natalie is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen:
kies de bekleding die het best bij uw levensstijl en interieur past.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Paola Navone ontwerper

Miután megszerezte diplomáját a torinói Műszaki Egyetemen, 1973-ban, karrierjének kezdetén az akkori idők vezető dizájnereivel kezdett el dolgozni. 1983-ban megnyerte a Osaka International Design Award díjat, és onnantól kezdve karrierje fejlődése felgyorsult. Kreativitására mindenféle kultúra inspirálóan hat, különösen a keleti kultúrák. Kifejezetten eredeti dizájnokat tervez, melyeket ügyes nemzetközi megoldások gazdagítanak. Paola Navone  profi építész, művészeti igazgató, dizájner és tanár, akinek élettel teli eklekticizmusa minden egyes alkotásában visszaköszön.

Paola Navone
Maak de look compleet
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store