Laden
Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b5d201.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b618a2.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b63c03.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591ece1fb536a6.jpg

Re-Thinking Re-vive: New Icons for New York

Een verheerlijking van Kunst en Design door Natuzzi Italia tijdens de Tentoonstelling op NYCxDesign

 

OPEN VOOR HET PUBLIEK
Dinsdag 23 mei in 63 Greene Street, NY van 9.00 u. tot 18.00 u.

 

Re-thinking Re-vive: New Icons for New York is een groot feest waarbij kunst en design van Natuzzi Italia samensmelten en op 22 - 23 mei, tijdens NYCxDesign worden voorgesteld, in samenwerking met Design Industries Foundation Fighting AIDS (DIFFA).

De Re-vive-fauteuil – een van Natuzzi Italia‘s iconen en ‘s werelds eerste en enige relaxfauteuil die zich aan het lichaam aanpast en op de minste beweging ervan reageert - wordt via originele interpretaties van drie New Yorkse artiesten voorgesteld: Ed Granger, Jon Burgerman en Hektad. Ieder van hen ging de uitdaging aan om een ontwerpexemplaar van een Re-vive-stoel in een abstract kunstwerk te herscheppen en zo te laten zien hoe design je horizon kan verbreden.

 

Op maandag 22 mei, van 18.00 u. tot 21.00 u., vindt tijdens de Natuzzi Italia Re-Thinking Re-Vive-tentoonstelling, die samen met DIFFA is opgezet, een exclusieve cocktailavond plaats waarbij kunstenaars live interactieve voorstellingen zullen geven.

 

De tentoonstelling gaat open voor het publiek op dinsdag 23 mei, in 63 Greene Street, NY, van 9.00 u. tot 18.00 u. De gasten kunnen zich er onderdompelen in de vormen, inspiratie en kleuren van deze fascinerende kunstbelevenis.

 

OVER DE KUNSTENAARS EN HUN RE-VIVE-ONTWERPEN

Ed Granger is een multidiscipilinair multimedia-artiest die in South Louisiana is geboren en nu in Brooklyn woont. Granger liet zich voor zijn ontwerp voor de Natuzzi Italia Re-vive-stoel inspireren door twee schilderijen met de naam Mistify the Mind 1&2, die in zijn studio hangen. De samensmelting van die twee basiswerken heeft geleid tot een coherente compositie die wat doet denken aan de "Mistify"-screensaver van Windows '95.  Granger overtrok de lijnen en de beweging van de screensaver en maakte een reeks 2-D analoge schilderijen.

 

Hektad is een graffitipionier uit New York City. Hij staat bekend voor zijn speelse “Love Drunk”-hartjes en zijn grappige anekdotes over de New Yorkse straten en het transportnet. Het ontwerp voor Hektad’s Natuzzi Italia Re-vive-stoel vindt zijn oorsprong in liefde. Al zijn werken barsten van liefde. Hij kiest voluit voor de liefde en geeft, via zijn kunst, liefde aan de mensen in de straten van New York.

 

Jon Burgerman is een bekroond kunstenaar met uitvalsbasis in NYC. Via zijn tekeningen en voorstellingen wil hij de mensen ertoe aanzetten te spelen en te improviseren. Hij is een begenadigd tekenaar van doodles en wordt vaak genoemd en geloofd als de ster van de populaire ‘Doodle‘-kunst. Burgerman‘s Natuzzi Italia Re-vive-stoel is ontworpen als een plek om in te zitten en te dromen, om te baden in de kleuren van een luie weekendzonsondergang, om betoverende boeken te lezen en naar maanlichtmuziek te luisteren. Het is een stoel om in te zitten denken, knabbelen en drinken, kriebelen en doezelen, een stoel om in weg te drijven.

 

OVER NATUZZI RE-VIVE

Natuzzi Re-Vive is de enige relaxfauteuil ter wereld die zich aan alle zitposities aanpast, zonder dat hierbij hendels of andere mechanismes nodig zijn. Hij ondersteunt het lichaam volledig, reageert intuïtief op elke beweging en verleent zo een ongezien comfort.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store