Novecento
Wandsystemen en boekenkasten

Novecento

Novecento is een modulair systeem dat bestaat uit vloer- en wandelementen: banken, laden, open vakken, kasten met en zonder deuren, legplanken, een houten lambrisering en dressoirs. Dankzij de vele mogelijke configuraties is Novecento eenvoudig in te delen en aan te passen aan uw persoonlijke smaak en woning.

DETAILS

Modulair, flexibel, veelzijdig, Novecento is ideaal voor op maat gemaakte interieurs. De verschillende combinaties beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften: ruimten voor televisie en hifi-installaties, ladekasten, hangkasten of eenvoudige legplanken voor het creëren van boekenkasten. De kasten en laden zijn verkrijgbaar met verschillende openingssystemen: deuren met push-pull mechanisme, zacht dempende laden en neerklappende deuren.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Novecento is verkrijgbaar in de verschillende houten afwerkingen en lakken van de Natuzzi-collectie. De lakken worden verkregen via een proces op basis van water zonder gebruik van oplosmiddelen; alle onderdelen van het wandmeubel zijn getest op krasbestendigheid, slijtvastheid en lichtechtheid en voldoen aan de REACH-regulering.

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Centro Stile Natuzzi ontwerper

Een team van architecten, interieurontwerpers en kleurenexperten werkt aan de ontwikkeling van de individuele modellen, de verschillende settings en ruimtes, en de combinatie van ontwerp, functie, materialen en kleuren.

Centro Stile Natuzzi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store