Plissé Plissé Plissé
Wandsystemen en boekenkasten

Plissé

Naar het voorbeeld van 19e-eeuwse kamerschermen creëerde Vasilev een wandmeubel dat, hoewel het is geïnspireerd door het verleden, opvallend eigentijdse concepten belichaamt. Het resultaat is Plissé, een hybride object dat erin slaagt om twee werelden, die schijnbaar ver uit elkaar liggen, te verenigen.

DETAILS

De visuele luchtigheid van Plissé verbergt een massief frame dat bestaat uit modulaire panelen, die worden samengehouden door ondersteunende legplanken. Ook haar flexibiliteit maakt deze boekenkast buitengewoon modern: het vrijstaande ontwerp is erg veelzijdig en is zowel geschikt voor thuis als voor een professionele omgeving.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

Plissé is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en lakken die vrij kunnen worden gecombineerd om het meubel aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Victor Vasilev ontwerper

Victor Vasilev, geboren in Plovdiv (Bulgarije) in 1974, gaat als ontwerper en architect constant op zoek naar de essentie van vormen en materialen. Hij studeerde af aan de Politecnico di Milano en volgde les aan de kunstacademie van Kopenhagen, vooraleer in 2004 in Milaan zijn eigen bedrijf op te richten. Hij won verschillende internationale onderscheidingen.

Victor Vasilev
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store