MENU Natuzzi
x
Laden
Salontafels Salontafels Salontafels
collectie

Salontafels

Met een uiterst functionele stijlinterpretatie vullen de bijzettafels en salontafels in alle vormen en maten
het assortiment woonkamermeubilair van Natuzzi Italia aan.

 

De saturday bijzettafels zijn absolute juweeltjes met een combinatie van een grafische stijl en een geometrische belijning.

Drie elementen combineren verschillende designs en materialen: hout, glas en gelakte delen komen samen in een meubelstuk met unieke samenstellingsmogelijkheden.

Collectie elegante, strakke bijzettafels waarin een perfecte balans tussen vormgeving, materialen en kleurschakeringen is bereikt.

De cross collectie bijzettafels wordt gekenmerkt door een strak, tijdloos design, en combineert bruikbaarheid met eindeloze mogelijkheden voor aanpassing aan uw persoonlijke wensen.

Hedendaags design en de beste materialen komen samen in de dalton bijzettafel en creëren een object dat elke omgeving zal verfraaien met zijn verfijnde details en elegante belijning.

De Kendo koffietafels zijn een prachtige mix van materialen, modern design en bruikbaarheid.

Bijzettafel met een neoklassieke uitstraling, perfect voor een verfijnde en elegante woonkamer, en een combinatie van functionaliteit, moderniteit en traditie.

Verschillende vormen, minimaal design, gevulde en lege ruimten, een mix van materialen, en maar één fil rouge: harmonieuze combinaties.

Elegante tafels en accessoires met een sterke decoratieve impact als aanvulling op de iconische bank.

Koffietafel uit de agronomist collectie, een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

Een serie hedendaagse meubelen geïnspireerd door rustieke invloeden, met name het landschap, de architectuur en de levensstijl van Apulië.

Maritiem geïnspireerde moderne tafel die doet denken aan het landschap, de architectuur en levensstijl van Apulië.

Serie bestaand uit kleine bijzettafels en accessoire-meubelstukken, verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Doris is een kleine, ellipsvormige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Cabaret X is een erg veelzijdige salontafel die niet onopgemerkt zal blijven in huis of in professionele omgevingen dankzij haar geraffineerde minimalistische ontwerp.

Galileo is een salontafel die elk interieur verfraait met een combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Ginger is een kleine achthoekige tafel met een visueel lichte, maar toch stevige en stabiele structuur. 

Grace heeft een geraffineerde gebogen vorm en een glazen bovenblad met een schuin geslepen rand. 

De salontafel Herman, ontworpen door de ontwerpers van Studio Memo, speelt met vormen en afmetingen, maar is bovenal de belichaming van geavanceerd ontwerp en ongeëvenaard comfort.

De salontafel Kubika, een ontwerp van Pierangelo Sciuto, bestaat uit verschillende elementen die kundig en met een uitgesproken esthetische smaak zijn gecombineerd. 

Long Beach is een elegant, veelzijdig tafeltje, de ideale aanvulling voor uw zitbank. 

Meridio is een serie veelzijdige salontafels die kunnen worden gecombineerd om unieke vormen en volumes te creëren, die sfeer brengen in de woonruimte. 

Shanghai, een ontwerp van architect Claudio Bellini, is een tafel die zeker niet onopgemerkt blijft in uw interieur. 

De serie salontafels Tempo is uiterst veelzijdig voor wat betreft de verkrijgbare uitvoeringen en materialen, die onderling kunnen worden gecombineerd voor een compleet en stijlvol interieur. 

Viavai is een serie salontafels met een frame van innovatief staal en een rond bovenblad dat steunt op drie poten met een karakteristieke vorm. 

Cabaret is een serie erg veelzijdige salontafels. Het brede assortiment vormen, afmetingen en materialen voldoet perfect aan uw smaak en past in elke omgeving. 

Chocolat is een moderne salontafel met een speciale geometrische vorm. 

Ido

Kubusvormige, horizontaal en verticaal geplaatste elementen creëren een systeem met verschillende verhalen, zowel wat esthetiek als functie betreft. 

De salontafels Labirinto vallen op in de collectie van Natuzzi Italia door hun kleuren en geometrische vormen. 

De transparantie maakt de collectie salontafels Mercurio elegant en makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

De elegante en verfijnde salontafel Titano verenigt het verleden en het heden in zich met kostbare en tijdloze materialen, zoals Dark Emperador-marmer voor het tafelblad.

Svevo is een serie salontafels met een opvallend Scandinavisch ontwerp, dat bekend staat om zijn 'geheel eigen karakter' dankzij het nieuwe stilistische onderzoek bij het creëren van nieuwe lijnen.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store