Laden
Stoelen

Sonata

De stoel Sonata, een ontwerp van de designers Bernhardt & Vella, speelt met diagonalen en lineaire vormen. De volledig beklede zitting en afgeronde armleuningen bieden extra comfort en ondersteuning.

DETAILS

Wat de stoel Sonata onderscheidt is de perfectie van het ontwerp vanuit elke hoek: zowel aan de voor- als achterkant geeft het massief houten frame deze stoel een bijzondere elegantie.

DETAILS
test3

MATERIALEN EN VERSIES

De stoel Sonata is verkrijgbaar in een brede waaier aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
Sonata is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met en zonder armleuningen.

MATERIALEN EN VERSIES
MATERIALEN EN VERSIES

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Bernhardt & Vella ontwerper

Dit partnerschap begon in Milaan in 2008, en combineert de ervaring en creativiteit van Ellen Bernhardt en Paola Vella. Hun werk gekenmerkt door professioneel eclecticisme gaat van industrieel ontwerp tot interieurinrichting.

Bernhardt & Vella
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store