MENU Natuzzi
x
Laden
Svevo Svevo
Ladekasten

Svevo

Het Svevo Total Living-systeem, een ontwerp van de architecten Manzoni en Tapinassi, is geïnspireerd op de karakteristieke verhoudingen
van de jaren '50. Svevo is een perfect voorbeeld van het „total harmony“-concept van Natuzzi Italia: objecten worden
gecombineerd tot een harmonieus geheel dat zich naar het hele huis verspreidt.

DETAILS

De collectie wordt gekenmerkt door afgeronde, omhullende lijnen en poten in massief hout verfraaid met subtiele metalen details, kenmerkend voor dit ontwerp.

DETAILS

MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De structuur van de poten is massief geverfd noten- of eikenhout, terwijl de kast is gecoat met een matte lak verkrijgbaar in verschillende tinten.
Het bovenblad van de ladekast en het nachttafeltje is in mat glas, waarvan de achterkant is gelakt
in dezelfde kleur als het frame om de horizontale oppervlakken te verfraaien.

De collectie is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: ladekast, nachtkastje, bed, zitbank, dressoir, consoletafel en salontafel.

MATERIALEN EN UITVOERINGEN
MATERIALEN EN UITVOERINGEN

De weergegeven kleuren zijn louter indicatief en de technische specificaties, versies en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Breng een bezoek aan onze winkels en we geven u graag de nieuwste updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store