MENU Natuzzi
x
Laden
Tenore Tenore Tenore
Zitbanken

Tenore

De zitbank Tenore heeft een geraffineerd ontwerp dat wordt gekenmerkt door ultrasmalle armleuningen,  "mocassin“ stiksels en unieke poten in satijnnikkel. Zelfs kleine woonkamers zijn de perfecte setting voor het waarderen van de moderniteit en het comfort van deze zitbank.

DETAILS

Structurele elementen en opvallend vakmanschap kenmerken de zitbank Tenore - een meubel dat de aandacht trekt in elk interieur.

DETAILS

MATERIALEN

De zitbank Tenore is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen, zoals stof, mooi Natuzzi leder of een combinatie van stof en leder: kies de bekleding die het best bij uw interieur past.

MATERIALEN
MATERIALEN

VERSIES

Tenore is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties, met of zonder chaise longue, om aan alle ruimtelijke behoeften te voldoen.

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie.
Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Manzoni & Tapinassi ontwerper

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Maak de look compleet
Suggesties van onze experts
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store