TIDE
Wandsystemen en boekenkasten

TIDE

Het woongedeelte wordt verrijkt met de ronde lijnen van het modulaire, poedergelakte lichtgoudkleurige metaal: Tide boekenkast.

DETAILS

De planken weerspiegelen de golvende beweging van de getijden en zorgen voor een ideale vloeiende beweging in de kamer. De modules, verkrijgbaar in twee maten, maken eindeloze composities mogelijk.

DETAILS

MATERIAAL

Een gebogen stalen structuur met lasergesneden plaat, gepolijst en gepoedercoat in een lichtgoudkleurige afwerking met een gladde matte textuur. De speciale coating bevat een beschermende en decoratieve afwerking die een superieure krasbestendigheid, een uitzonderlijke duurzaamheid en een eenvoudige reiniging garandeert.

MATERIAAL

VERSIES

De technische details en configuraties op de website zijn gebaseerd op de laatste informatie beschikbaar op het moment van publicatie. Uw dealer zal u informeren over eventuele updates.

Nika Zupanc ontwerper

Nika Zupanc vernieuwt de wereld van interior design op een poëtische, persoonlijke en uitgesproken vrouwelijke manier. Haar objecten trotseren de rede en laten een intiemere, emotionele en intuïtieve dimensie naar voren komen. Haar taal is gericht op het "communiceren van dingen die je niet kunt zeggen". Daarbij verlegt zij de grenzen van materialen en mogelijkheden om stukken te creëren die met uiterste zorg en verfijning gerealiseerd en afgewerkt zijn. Hierdoor heeft Elle USA haar werk gedefinieerd als "punk elegance". Haar installaties zijn te zien in de belangrijkste internationale kunstgalerieën, en zijn vaak het resultaat van samenwerkingen en ad hoc gecreëerde projecten zoals het project met Galleria Rossana Orlandi in Milaan. Een eclectische weg, op de grens van kunst en design, die deze ontwerpster door de jaren heen heeft gebracht tot interieurprojecten van 360°, verzorgd tot in de kleinste details - met een geraffineerd spel van motieven en verwijzingen die terugkomen in alle interieurelementen, op de manier van Giò Ponti. Deze holistische benadering van design heeft gezorgd voor een ontmoeting met Natuzzi en zijn filosofie van “total harmony”. Hieruit is een collectie ontstaan die met zijn visuele thema en zijn innerlijke mood ontworpen is om beleefd te worden als een emotionele ervaring en een verblijfplaats voor de ziel. Een collectie waarin men telkens weer de geruststellende, eeuwige sfeer van de zee en van de mediterrane natuur terugvindt, de gemeenschappelijke muze van de ontwerpster en het bedrijf.

Nika Zupanc
Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store