collectie

Zitbanken

Harmonieus en allesomvattend design resulteren in ongeëvenaard comfort voor alle Natuzzi Italia zitbanken.
Elk model wordt met de hand afgewerkt en bekleed met leder of stof in Italië.

 

WAVE

De omarmende Wave bank behoort tot de belangrijkste stukken van de collectie, dankzij de vormen die lijken op de beweging van de golven van de zee. De omvattende rondingen van de rugleuning en de kussens creëren een uitnodigende, intieme ruimte. De bijbehorende voetenbank, gemaakt van twee elementen met de vorm van een halve maan, kunnen worden samengevoegd met een elegante, centrale, lichtgoudkleurig metalen tijdschriftenhouder.

BUDDIE

De abacus van Buddie bestaat uit zeven verschillende modules die volgens de behoeften van eenieder kunnen worden gecombineerd om lineaire banken, hoekbanken, ontspanningseilanden, symmetrische of asymmetrische composities te vormen alsmede visionaire of meer conventionele systemen. Elke combinatie kan anders zijn dan de voorgaande, met behoud van het comfort en de harmonieuze en gezellige geest, die uitnodigt tot een nonchalante en speciale ontspanning.

OBLÒ

Maurizio Manzoni's Oblò is de warme, gulle omhelzing waarmee ons huis ons verwelkomt. Het is een modulair systeem dat op oneindig veel verschillende manieren kan worden geconfigureerd, voor een hedendaagse of klassieke woonstijl.

DOMINIO

Dominio is een ruim bemeten bank met zachte vulling die sterk en geruststellend overkomt. Hij bestaat uit verschillende modules die op verschillende manieren naast elkaar kunnen worden geplaatst, om zo configuraties te vormen die kunnen worden gebruikt voor vele verschillende stijlen en doeleinden.

PABLO

Pablo is een modulair systeem dat het mogelijk maakt om meerdere hoekige en lineaire configuraties te vormen en om rugleuningen in verschillende hoogtes af te wisselen, om maximaal comfort te garanderen zonder dat dit ten koste gaat van een eigentijdse uitstraling.

NEW CLASSIC

Fabio Novembre heeft in zijn eerste samenwerking voor een productdesign met Natuzzi New Classic ontworpen. Een modulaire stoffering geïnspireerd op de meest klassieke bank - de Chester - opnieuw geïnterpreteerd in een stedelijke/eigentijdse stijl. De design hoeksteen van New Classic is de harmonieuze intersectie van ronde en vierkante vormen, volumes die elkaar overlappen en combineren tot de vorming van een bank met royale afmetingen die momenten van ontspanning verschaft.

ARGO

De bank Argo, met zijn ruime afmetingen, is het symbool van een bijzondere manier om het leven en de woonruimten te interpreteren. De zachte uitstraling wordt versterkt door de 3D-vulling en door een onverwacht pop detail, namelijk de twee grote beugels die door de rugleuning heen de achterkant bereiken, wat de zachtheid nog verder wordt benadrukt. De korte, bijna onzichtbare poten geven nog meer het idee van een uiterst comfortabel, uitnodigend en omhullend zitsysteem, perfect voor momenten van ontspanning, alleen of samen met anderen.

INFINITO

Infinito is ontstaan dankzij de contaminatie en de bijna onmogelijke uitdaging om de kern van de esthetica, ofwel een van de sterkste symbolen van het menselijk ras, te gebruiken en het te veranderen in een object dat een sterke symbolische waarde heeft voor Natuzzi - de bank.

DEEP

Zoals de naam al aangeeft, is Deep strikt verbonden met water en zijn vloeibare aard, met zijn weelderige lijnen die doen denken aan eb en vloed. Een bank waarin je jezelf kunt verliezen en weer terugvinden, gesust door de geruststellende vertrouwdheid van de zee en de eeuwige schoonheid van de mediterrane natuur, die zowel voor Natuzzi als Nika Zupanc een inspiratiebron zijn geweest.

Leuca

Bijeenkomen is de profilerende rode draad van de zitbank Leuca, waarvan de rugleuning en zitting elkaar op meesterlijke en ongebruikelijke manier kruisen boven kegelvormige geborsteld metalen pootjes.

Botanic

Botanic inspireert zich op natuurlijke organische vormen en is een gastvrije schuilplaats om uw vertrekken stijl en verfijning te geven.

Leaf

Met zijn losse rugkussens voor een comfortabele en persoonlijke look onderscheidt de zitbank Leaf zich door extreme veelzijdigheid. Dankzij zijn strakke lijnen en royale afmetingen past hij bij voor elke meubelstijl. Voor die dagelijkse momenten van knusse gezelligheid en welzijn komen comfort en lineariteit.

Levante

Levante is een compacte zitbank met open onderstel en een sterke persoonlijkheid. Dit praktische designmeubel is ideaal om stedelijke ruimtes mee te verfijnen. Vooral de onderbroken hoek onder de armleuningen valt op. Een stilistische toets die het project lichter maakt.

Seagull 7

Een eerbetoon aan het kenmerkende “visuele comfort” van de Natuzzi-stijl in de jaren 80 en 90.

POSITANO

De imponerende, stijle kustlijn van Apulië wordt geherinterpreteerd in de krachtige belijning en het omhullende comfort van bank Positano, waarbij de adembenemende precisie en het comfort van de elegante bekleding worden benadrukt.

SELVA

Uitnodigend en toch statig: Selva is geïnspireerd op de stammen van olijfbomen die gehouwen zijn door de krachten van Moeder Natuur, een synoniem voor kracht en stevigheid, maar ook voor verleidelijke creativiteit.

ICARO

Lichtheid in vorm wordt gecombineerd met ongeëvenaard comfort in Icaro, een modulair systeem voor het creëren van woonruimtes die voldoen aan verschillende eisen qua design, ruimte en functionaliteit.

CAVA

Cava geeft uitdrukking aan esthetische vormgeving en een gedurfde eigentijdse stijl waarin design en functionaliteit op harmonieuze wijze samengaan.

CAMPUS

Het afgemeten, elegante ontwerp van Campus is een tijdloze interpretatie van klassieke vormen.

SKYLINE

Het silhouet van een skyline vormt de inspiratie voor deze bank waarvan de vormen, afmetingen en functies menigeen versteld zullen doen staan.

AMALIA

Een oase van pure ontspanning, een perfecte mix van klassieke en moderne stijl. Met zijn simpele belijning steelt Amalia de show in elke woonkamer of slaapkamer.

WINSTON

Een toonbeeld van tijdloze elegantie en comfort, ontworpen door Manzoni & Tapinassi.

ETOILE

This elegant addition to the living area is suitable for rooms in every size and style. 

Capriccio

Een slaapbank die gekenmerkt wordt door een compact, vierkant ontwerp, perfect voor appartementen.

Domino

Een zitbank gedefinieerd door zijn enorme modulariteit en dewelke zich kan uitdrukken in de meest gestructureerde en gevarieerde opstellingen.

Pliè

Uitmuntend Italiaans vakwerk en ‘Triple Motion’ functies die ultiem comfort leveren, karakteriseren deze zitbank met zijn zacht en verwelkomend design.

Brick

Een zeer comfortabele klassieker met veelzijdige opstellingen en bekledingen.

Brooklyn

Hedendaags design betreedt de woonkamer en voegt waarde en elegantie toe.

Rock 56

Een wonder van comfort en technologie.

Algo

Een kubistisch hedendaags design verbergt super comfort met de recente generatie van relaxfuncties.

Opus

Een gesofistikeerde zitbank met veel persoonlijkheid en hedendaags design.

King

De waardevolle capitonneer techniek is een embleem van hoogwaardig vakmanschap.

KENDO

Een perfecte combinatie van modulariteit, vakmanschap en uitgepuurd design: door Manzoni & Tapinassi. 

MELPOT

Melpot, ontworpen door Mauro Lipparini, is een sterk modulair en veelzijdig zitbanksysteem voor uw woonkamer.

Balance

Dé blikvanger in elke ruimte.

Stan

Een eenvoudige doch veelzijdige zitbank ontworpen door Enrique Marti.

Galaxy

Het summum van comfort en innovatie.

Fly
Fly

Deze zitbank valt op door zijn strakke lijnen en biedt een subliem comfort op maat. 

Mentore

Een compact design, geïnspireerd op de jaren zeventig. Uniek comfort dankzij de hoge rugleuning, geïntegreerde lendensteun en ruime zitting. 

Preludio

Preludio is een zitbank die is ontworpen voor moderne en exclusieve interieurs.

Quadro

Quadro is ontworpen voor kleine ruimten door esthetiek en veelzijdigheid intelligent met elkaar te combineren.

Respiro

Het minimalistische ontwerp, de licht gebogen basisvorm van de zitting en de achterkant, de lendensteun en de verstelbare armleuning zijn de belangrijkste eigenschappen van de zitbank Respiro.

Surround

Surround combineert ultramoderne eigenschappen en extreem comfort. Deze eigentijdse zitbank is vooral interessant voor muziekliefhebbers, dankzij de mogelijkheid om een audiokit in de bank te integreren.

Tempo

De zitbank Tempo, ontworpen door de Italiaanse architecten Manzoni en Tapinassi, heeft een tijdloos, verfijnd ontwerp.

Tenore

De zitbank Tenore heeft een geraffineerd ontwerp dat wordt gekenmerkt door ultrasmalle armleuningen,  "mocassin“ stiksels en unieke poten in satijnnikkel.

Tratto

Met zijn elegante ontwerp en compacte afmetingen is de zitbank Tratto de beste oplossing voor kleinere stadswoningen.

Volo

Met zijn compacte afmetingen en grote veelzijdigheid is Volo de ideale oplossing voor elk interieur.

Avana

Avana is een bestseller van Natuzzi Italia.  

Forma

De zitbank Forma is ontworpen door de Italiaanse architect Claudio Bellini. Forma heeft een modern en aangenaam ontwerp, geïnspireerd op de stedelijke stijl, met een opvallende bies, die het zijprofiel versterkt.

Long Beach

De zitbank Long Beach, ontworpen door de architect Claudio Bellini, heeft een zacht en uitnodigend ontwerp met smalle armleuningen die alle ruimte bieden om te genieten van de royale, comfortabele zittingen.

Borghese

Met zijn stijlvolle ontwerp met zachte vormen en verstelbare hoofdsteunen biedt de zitbank Borghese superieur comfort.

Dorian

Dorian, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, is een indrukwekkende en esthetisch aantrekkelijke zitbank met royale verhoudingen en gebogen vormen.

Golf

Een compacte zitbank met metalen poten voor een lichte, elegante look.

Herman

De zitbank Herman, ontworpen door de architecten Manzoni & Tapinassi, is een harmonieus, groot en uiterst modulair zitsysteem.

Jeremy

Een spel van in elkaar passende armleuningen en basis, rechte lijnen en een buitengewoon comfort door de combinatie van polyurethaan, Memory Foam en dons voor de vulling.

Don Giovanni

Don Giovanni, een ontwerp van de Italiaanse architect Claudio Bellini, wordt gekenmerkt door zijn royale zittingen en unieke comfort.

Diesis

Diesis is een compacte zitbank, ideaal voor kleine appartementen. Hij wordt gekenmerkt door stijlvolle details zoals de bies op de armleuningen en de subtiele, houten poten. 

Notturno

Dankzij zijn compacte afmetingen kan de zitbank Notturno gemakkelijk worden aangepast. Hij is dus ideaal voor kleine appartementen, studeerkamers en vakantiewoningen.

Duca

Duca is een indrukwekkende, zorgvuldig ontworpen zitbank, waarvan het superieure comfort bij de eerste blik duidelijk is.

Fidelio

De zitbank Fidelio, ontworpen door de architecten Manzoni en Tapinassi, heeft een superieur frame met optionele hightech relaxsystemen.

Brio

De naam verwijst naar een muziekterm en roept levendigheid en veelzijdigheid op.

Iago

Een theatrale naam voor een zitbank met een enorme visuele impact.

Philo

De kenmerken die het moderne, elegante ontwerp van de zitbank Philo uniek maken zijn de nauwkeurige doorstikking en de vorm van de metalen poten.

La Scala

De zitbank La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden.

Ido
Ido

In de zitbank Ido, ontworpen door Mauro Lipparini, komen moderniteit en design samen in een uitzonderlijke harmonie.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store