Piel-gnacja-i-konserwacja-5bb610b2391b620.jpg

Zorg en onderhoud

De zitbanken hebben een houten structuur die speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen de verschillende soorten druk en spanning waar ze tijdens hun levensduur mee te maken krijgen. De gebruikte materialen worden zowel op het ogenblik van de aankoop geselecteerd, als wanneer ze in de productiecyclus worden opgenomen. Ze worden regelmatig in onze laboratoria getest om zo hun prestaties door de tijd heen en in alle mogelijke klimaattypes te meten.

Het hout dat voor de geraamtes wordt gebruikt, is niet afkomstig van natuurlijke oerbossen, nationale parken, natuurreservaten of beschermde gebieden, en voldoet aan de strengste internationale normen voor chemische samenstellingen.

De geraamtes zijn door onze technici met computergestuurde instrumenten ontworpen en opgesteld en verzaagd met CNC-machines.
Vooraleer de productie van start gaat, wordt elk nieuw model verder getest in het laboratorium, om zeker te zijn dat het beantwoordt aan de internationale normen.
Op de geraamtes zijn hoogwaardige elastische riemen gemonteerd die voor meubels zijn gepatenteerd; samen met de vulling zorgen die riemen voor het allerhoogste zitcomfort.

Indien u de eenvoudige richtlijnen voor het onderhoud uit de handleiding volgt, blijven onze producten door de jaren heen intact en beschermd.
In onze winkels vindt u ook de geschikte reinigingskit voor onze producten.  Er zijn verschillende kits verkrijgbaar, specifiek aangepast voor elke zitbankhoes, om elke keer een perfect resultaat te behalen.

Meer info

NEEM CONTACT MET ONS OP

X
KIES JE DICHTSTBIJZIJNDE VERDELER
Ask for info at your nearest store